Divide et impera ili zavadi pa vladaj jedna je od napoznatiji latinskih izreka, koja se pripisuje Juliju Cezaru. Ova kombinacija političkih i socio-ekonomskih strategija, omogućava uspon i održanje na vlasti metodom razjedinjavanja protivnika, tako da nisu u stajnu da se suprotstave.

Ovo bi ujedno bio i najbolji opis društva u kojem živimo danas, duboko podeljeno i na ivici sukoba zbog delovanja partija u tom smeru. Da stvore što više sukoba i mržnje kako bi opstali na vlasti. U ovu svrhu koriste se i tzv. botovi ili ljudi zaposleni u državnim institucijama koji imaju zadatak da iskrive sliku javnog mnjenja u korist vladajuće stranke. Svi oni finansiraju se iz budžeta Srbije i prisiljeni su da to rade, dok neki stvarno i uživaju u tome, nesvesni dela koje čine i njihove posledice po budućnost Srbije.

Zbog ovakvog delovanja od danas popisujemo najaktivnije botove u Crepaji koji rade u korist interesa stranke, a protiv interesa samih građana. Vaše predloge možete slati u komentarima ili u Inbox na soc. mrežama, a svaka sugestija je dobrodošla. Ovo će ujedno ostati i zapis za budućnost da se ne zaboravi ko je šta i kako radio. Detaljno ćemo opisati delovanje svakog bota pojedinačno i koje beneficije uživa zbog ovakvog rada.

Cilj jeste da se pokažu rezultati ovog delovanja posle 5 godina vlasti SNS-a u Crepaji, svih obećanja kojih smo se naslušali, ali analiziraćemo i na koje projekte su potrošene pare iz budžeta i kakav efekat ti projekti imaju u Crepaji i ko ima najviše koristi od toga.

Botovi spremite se, neka igre počnu 🙂

(Pročitano 355 puta)