U Srbiji u petak oblačno sa snegom. Obilnije snežne padavine očekuju se posle podne i uveče naročito u južnim, centralnim i u brdsko-planinskim predelima. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, krajem dana u pojačanju, pa će biti uslova za snežnu mećavu i vejavicu. Minimalna temperatura od -3 do 0°C, maksimalna dnevna od -2 do1°C.

U Beogradu u petak oblačno sa snegom. Posle podne i uveče očekuju se obilnije snežne padavine. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, krajem dana u pojačanju. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna dnevna 0°C.

U Srbiji u subotu oblačno i hladno sa snegom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, pa će biti uslova za snežnu mećavu i vejavicu. Krajem dana prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Maksimalna temperatura od -2 do 1°C. U nedelju nakon hladnog jutra sa mrazem i maglom, tokom dana toplije sa sunačnim intervalima. Maksimalna temperatura od 1 do 6°C. U ponedeljak naoblačenje, posle podne i uveče sa kišom, a ponegde se očekuje i ledena kiša. U košavskom području duvaće jak i olujni jugoistočni vetar. U utorak još toplije, ali oblačno sa kišom, na višim planinama sa snegom. Maksimalna temperatura od 4 do 10°C. U Timočkoj i Negotinskoj Krajini u ponedeljak i utorak biće tmurno i hladnije.

U Beogradu u subotu oblačno i hladno sa snegom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar. Krajem dana prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Maksimalna temperatura do -1°C. U nedelju nakon hladnog jutra sa mrazem i maglom, tokom dana toplije sa sunačnim intervalima. Maksimalna temperatura do 3°C. U ponedeljak naoblačenje, posle podne i uveče sa kišom, a biće uslova i za ledenu kišu. Duvaće jak jugoistočni vetar. U utorak toplije, ali oblačno sa kišom. Maksimalna temperatura do 5°C.

Izvor: W2U

(Pročitano 142 puta)