Upozorenje: Naredna dva sata na širem području Banata i Bačke očekuje se lokalna pojava obilnih pljuskova sa grmljavinom!

U Srbiji u sredu promenljivo oblačno i dalje sveže za ovo doba godine, ponegde sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar, na istoku Srbije jak, krajem dana u slabljenju. U toku večeri vetar u skretanju na jugozapadni. Minimalna temperatura od 6 do 10°C, maksimalna dnevna od 18 do 22°C.

U Beogradu u sredu promenljivo oblačno i dalje sveže za ovo doba godine, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. U toku večeri vetar u skretanju na jugozapadni. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna dnevna 20°C.

U Srbiji u četvrtak umereno oblačno sa sunčanim intervalima i samo ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura biće od 24 do 28°C. U petak povećanje oblačnosti, krajem dana, tokom noći i u subotu pre podne sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura u petak u većini predela biće oko 25°C, a u subotu svežije. U nedelju sunčano i toplije, posle podne ponegde sa lokalnim pljuskvovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura u nedelju preko 25°C.

U Beogradu u četvrtak umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Maksimalna temperatura do 27°C. U petak povećanje oblačnosti, krajem dana, tokom noći i u subotu pre podne sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura biće oko 25°C, a u subotu svežije. U nedelju sunčano i toplije, posle podne uz razvoj oblačnosti. Maksimalna temperatura u nedelju do 27°C.

(Pročitano 241 puta)