Vraćena železnička linija ka Crepaji

2
1526

Železnice Srbije su ponovo uvele železničku liniju ka Crepaji u večernjim časovima koja jedno vreme nije saobraćala. Linija na relaciji Pančevo – Zrenjanin već saobraća što je dobra vest za meštane Crepaje, koji se u poslednje vreme susreću sa sve većim problemom transporta ka gradu.

Iz Crepaje voz kreće za Pančevo u 20:18 h, a povratak, ujedno i poslednji je sa stanice Pančevo glavna u 21:30 h.

Nadamo se da će iz Železnica Srbije prepoznati potrebu građana za prilagođavanje voznog rasporeda i sređivanja stanice u Crepaji kako bi podigli kvalitet usluge i privukli više putnika.

Treba dodati da vozovi ne kasne, već tačno u minut dolaze po rasporedu. Red vožnje možete pogledati na sledećem linku – RED VOŽNJE

(Pročitano 1.175 puta)

2 COMMENTS

  1. Честитам ауторима званичне презентације села Црепаје на одличној презентацији , и што више чланака и слика о Црепаји из прошлих времена, и наравно свакодневних вести, и видео записа.
    Поздрав
    МБ
    Мелбурн
    Аустралија

  2. Dragi urednice,zamolio bih te da koristis slike naseg sela u vestima,na slici je prikazana zeleznicka stanica Panceva ili Zrenjanina ne znam tacno,nasa stanica je ruglo i sramota. Ni jedne jedine sijalice,glavna zgrada i pomocne su u fazi raspadanja,prilaz kaldrma,kravlje balege na putu kroz park….Trazite malo novaca od seoskih tajkuna koji se otimaju za zadruznu zemlju i koji koriste na 99godina seoske livade,neka malo uloze u ovo nase prelepo selo,a ne samo u svoje avlije!

LEAVE A REPLY